Introducere

Utilizarea site-ului techspot.ro (denumit în continuare “site”) presupune acceptarea în totalitate a termenilor de utilizare expuși mai jos de către utilizator (denumit în continuare utilizator).

Neacceptarea acestor termeni și condiții atrage obligația utilizatorului de a înceta folosirea site-ului techspot.ro.

Modificari

Pentru că modificăm și îmbunătățim constant serviciile oferite, acești Termeni de Utilizare se vor modifica periodic. Ne rezervăm dreptul de a modifica acești Termeni de Utilizare în orice moment, responsabilitatea utilizatorului fiind de a-i consulta la fiecare accesare a site-ului.

Toate aceste modificări vor intra în vigoare la publicarea lor pe site și se va considera că ați acceptat orice astfel de modificări prin utilizarea site-ului sau a Serviciilor din momentul respectiv.

Descrierea Serviciilor

Oferim o serie de resurse online, funcționalități de căutare prin folosirea de cuvinte cheie sau categorii de produs, conținut, comercianți și recenzii de produs, ghiduri ale cumpărătorului și alte instrumente de comunicații pentru a vă ajuta să găsiți și să comparați produsele listate oferite pe website-urile unui număr mare de terți (Comercianți).

În cazul în care doriți să cumpărați produsul, trebuie să vizitați site-ul comerciantului. Atunci când folosiți serviciile oferite de un comerciant și în special, atunci când vizitați site-ul acestuia printr-un link provenind de pe site, pentru a cumpăra un anumit produs de pe respectivul site, sunteți obligați de termenii de utilizare ai acestuia.

Nu acționăm ca agent pentru comercianti, nu intermediem și nici nu vindem, revindem sau licențiem produsele listate. Nu vom fi parte la nicio tranzacție sau contract pe care îl puteți încheia cu un comerciant pentru cumpărarea produselor listate și nu ne asumăm nicio răspundere în ceea ce privește produsele listate. Sunteți de acord cu faptul că veți contacta comerciantul sau vânzătorul produselor direct în ceea ce privește întrebări, plângeri sau dispute pe care le puteți avea în legătură cu orice produse și nu ne veți implica în nici o dispută între dumneavoastra și orice terț (comerciant).

Utilizarea Serviciilor

Accesul la servicii este destinat exclusiv utilizatorilor. Utilizatorul nu este autorizat să permită utilizarea serviciilor de către terțe persoane fără acordul prealabil în scris al furnizorului.

Utilizatorul nu poate desfășura activități orientate spre împiedicarea sau restricționarea funcționării serverelor techspot.ro, sau să efectueze alte atacuri la acest server, sau să asiste la astfel de activități cu terțe părți.

Protectia datelor cu caracter personal

Datele cu caracter personal colectate de la utilizatori (adresă de e-mail și nume) sunt folosite în scopul adăugarii review-urilor, pentru a ne contacta și pentru a vă răspunde la mesaje. Sub nici o formă, techspot.ro nu va divulga adresa dumneavoastră de e-mail.

Pentru mai multe detalii cu privire la procesarea cookie-urilor, nu ezitați să consultați pagina dedicată acestui subiect.